IMPLANTURI DENTARE
Sisteme, etape și prețuri

Implanturile dentare
MEGAGEN

Implanturile dentare
STRAUMANN

Noul concept modern
FAST&FIXED

Implantul dentar MEGAGEN

Megagen este o companie sud-coreeană care produce implanturi moderne, de ultimă generație, de o calitate premium, care asigură o foarte bună durabilitate în timp.

În prezent Megagen a devenit unul dintre cei mai mari producători de implanturi dentare la nivel mondial.

Implanturile dentare Megagen sunt fabricate folosind tehnologia inovatoare Xpeed care oferă o biocompatibilitate excelentă prin stimularea osului în care sunt inserate. Astfel, ele sunt confecționate din titan de grad 4 de o puritate ridicată, iar suprafața implantului este tratată cu un nanostrat de ioni de calciu ce accelerează procesele de vindecare osoasă și osteointegrarea. Drept urmare se obține o structură ce asigură o ostointegrare rapidă și stabilă. O altă caracteristică importantă a implanturilor Megagen o reprezintă designul spirelor – tehnologia „knifethread”.

AVANTAJELE IMPLANTURILOR MEGAGEN

Această inovație tehnologică conferă implanturilor multiple avantaje:

• scade forța exercitată asupra osului în momentul infiletării implantului reducând astfel riscul de necroză osoasă
• stabilitate primară excelentă chiar și în os puțin dens
• se mărește semnificativ suprafața de contact dintre implant și osul înconjurător
• spațiul mărit dintre spirele implantului stimulează angiogeneza și aportul sanguin
• inserare rapidă și simplă a implantului

Implantul Megagen AnyRidge reprezintă gama de top a implanturilor Megagen.

Designul unic al implanturilor AnyRidge le conferă o serie de avantaje semnificative:

• Stabilitatea implantului NU depinde de densitatea osoasă; sunt soluția optimă în cazul pacienților cu os de densitate medie sau scăzută
• Design conic ce conferă stabilitate ridicată
• Stabilitatea se menține la același nivel pe tot parcursul perioadei de vindecare
• Sunt ideale pentru încărcarea imediată cu coroane provizorii
• Conexiune inovatoare implant-bont protetic ce conferă o etanșeizare perfectă
• Design-ul și dimensiunea specială a spirelor „protejează” osul de traumatismele provocate prin infiletarea implantului
• Intervenție chirurgicală minim invazivă datorită diametrului central redus

Implantul dentar STRAUMANN

Compania elvețiană STRAUMANN studiază, dezvoltă și fabrică implanturi dentare încă din anul 1974. Precizia ingineriei elvețiene alături de rezultatele clinice excelente i-au dobândit sistemului de implanturi dentare Straumann încredere internațională. De asemenea sistemul este unul dintre cele mai bine documentate sisteme de implanturi din lume, cu cercetări științifice și dovezi clinice efectuate și adunate de peste 35 ani și susținute de peste 700 de publicații științifice.

AVANTAJELE IMPLANTURILOR STRAUMANN

•precizia ingineriei elvețiene oferită de sistemul Straumann a câștigat încrederea medicilor stomatologi din toată lumea, până în prezent fiind plasate peste 14 milioane de implanturi;
• toate implanturile Straumann beneficiază de garanție pe viață;
• implanturile Straumann sunt recunoscute ca unele dintre implanturile cu cea mai bună rată de osteointegrare din lume. Studiile au demonstrat că rata de vindecare a implanturilor Straumann este de 98-100%;
• în comparație cu alte sisteme de implanturi, implanturile Straumann funcționează perfect pentru perioade foarte lungi de timp, perioade de până la 60 ori mai lungi;
• indiferent de starea oaselor maxilare, marea varietate de soluții de implantare și protetice de la Straumann, va permite medicului să găsească varianta ideală de tratament pentru fiecare pacient în parte;
• toate produsele Straumann, fără excepție, sunt fabricate în Elveția, într-o fabrică ultramodernă ce dispune de cele mai inovatoare tehnologii și de un sistem excepțional de management al calității;
• toate produsele Straumann sunt însoțite de un pașaport ce conține datele de identificare al fiecărui produs utilizat. Astfel, pacientul este asigurat că produsele folosite sunt 100% originale;
• investițiile constante ale companiei în cercetare și dezvolare științifică au permis dezvoltarea unor inovații în domeniu, precum suprafața
SLActive și materialul ROXOLID ce aduc beneficii substanțiale implanturilor dentare Straumann.

Conceptul Fast & Fixed

Edentația sau pierderea dinților reprezintă una dintre problemele frecvente cu care se confruntă pacienții mai în vârstă, dar și persoane mai tinere, active încă din punct de vedere profesional și social.

La Dentist Holiday Clinic medicii noștri specialiști realizează cu succes această tehnică inovatoare care respectă nevoile și așteptările individuale ale pacientului, oferind un tratament sigur, eficient și durabil.

Fast & Fixed reprezintă un concept modern si rapid pentru a restaura în totalitate dantura pierdută prin dinți ficși. Repercusiunile pierderii dinților sunt, în primul rând, de ordin estetic și funcțional, dar nu trebuie neglijate nici implicațiile și consecințele psihologice și sociale mai ales pentru pacienții mai tineri, care au o viață socială activă și care prezintă exigențe fizionomice mari.

Din fericire, la momentul actual este posibilă protezarea pacienților edentați total sau parțial cu un sistem special de implanturi, un concept complex și modern de tratament, care permite protezarea imediată a pacientului, cu lucrări dentare fixe, provizorii și ulterior la 4-6 luni de la inserarea implanturilor cu lucrarea protetică definitivă.

În clinica noastră, pacienții beneficiază de tehnologia modernă de inserare a sistemului special de implanturi Fast & Fixed, dar și de serviciile unei echipe de medici foarte bine pregătiți profesional.

Procedura presupune inserarea unor implanturi speciale, ocolind formațiunile anatomice de la nivelul sinusurilor maxilare și a canalului mandibular, acestea pătrunzând adânc în os, într-o poziție care le asigură osteointegrarea, beneficiind la maxim de oferta osoasă a pacientului: 6 la maxilar și 4 la mandibulă. Acest sistem complex de implanturi este o soluție excelentă și pentru pacienții cu atrofie osoasă masivă sau parodontoză!

Aceste implanturi speciale permit încărcarea protetică imediată. Astfel, în maxim 48h, pacientul beneficiază de o dantură fixă, perfect funcțională, care reface perfect atât fizionomia, cât și funcționalitatea aparatului dentomaxilar.

La Dentist Holiday Clinic, inserarea sistemului de implanturi Fast&Fixed se face în condiții optime în ceea ce privește siguranța pacientului, iar intervenția chirurgicală este complet nedureroasă!

ETAPE DE PREGăTIRE
lista de prețuri

Tipuri de proteze pe implant All-on-4 / All-on-6 Fast & Fixed (restaurări dentare totale)

Sistemul “Fast & Fixed” – Megagen Anyridge
•Sistemul “Fast & Fixed” – Straumann SLA/SLActive

Cine poate beneficia de sistemele de implant dentar Fast & Fixed – All on 4/All on 6 Megagen sau Straumann?

Aceste sisteme inovative de reconstruire a danturii cu încărcare imediată se adresează pacienților care mai au puțini dinți rămași pe arcade (cu indicație de extracție) și persoanelor edentate. În aceste situații, se pot realiza implanturile și lucrarea fixă provizorie într-o singură zi, fără a mai fi nevoie de procedee de adiție de os, scurtându-se astfel timpul de așteptare!

Cine poate beneficia de sistemele de implant dentar Fast & Fixed – All on 4/All on 6 Megagen sau Straumann?

Etapa I

Consultația inițială

Prima consultație presupune analizarea de către medicul chirurg a unei radiografii panoramice și a unei tomografii computerizate, pentru stabilirea unui plan de tratament adecvat fiecărui pacient.La sfârșitul
acestei consultații pacientul va primi o estimare de timp și costurile aferente intervenției sale chirrugicale.

Etapa II

Pasul 1: Faza chirurgicală – Inserarea implanturlor dentare

• Intervenția se realizează sub anestezie locală și inhalosedare dacă este cazul
• În aceeași ședință, dacă este cazul, se fac eventualele extracții dentare
• Se introduc implanturile în os și, dacă este cazul, se realizează eventualele adiții osoase necesare și se remodelează gingia. Inserarea implanturilor durează aproximativ 2 ore pentru fiecare arcadă în parte (6 implanturi la maxilar și/sau 4 implanturi la mandibulă)
• Pacienții NU VOR RESIMȚI NICIO DURERE ÎN TIMPUL INSERĂRII IMPLANTURILOR! Majoritatea pacientilor au confirmat faptul că nu au simțit nicio durere, atât în timpul procedurii, cât și în orele și zilele imediat următoare.

Pasul 2: Confecționarea și atașarea lucrărilor dentare provizorii FIXE (dinți ficși) la maxim 48h de la inserarea implanturilor.

Protezele dentare fixe pe implanturi sunt total diferite de protezele dentare mobile!
Ele arată și se simt aproape ca dinții naturali și astfel reușim să restabilim componenta estetică, dar mai ales funcțională a danturii pacienților noștri. Datorită celor mai noi materiale și tehnologii stomatologice folosite, pacientul se poate întoarce la viața sa socială în timp record, beneficiind pe întreaga perioadă a tratamentului de protecție antibacteriană, termică și mecanică a pulpei dentare sau a dinților șlefuiți.

Etapa III

Atașarea lucrărilor dentare definitive – la minim 6 luni după inserarea implanturilor – DINȚII FINALI

După vindecarea și osteointegrarea implanturilor, lucrările provizorii sunt înlocuite cu lucrările dentare definitive (dinții ficși definitivi) care pot fi realizate din mai multe tipuri de material (compozit, zirconiu, ceramică, etc.).

Noi vă rezolvăm problemele stomatologice, iar voi vă simţiţi ca-n vacanţă! Garantat!

V-aţi întrebat de ce ne numim Dentist Holiday Clinic? Deoarece la noi pacienţii vin cu bucuria plecării în vacanţă! Cine nu e bucuros când pleacă în vacanţă?! Iar când pleci în vacanţă eşti plin de energie pozitivă, fără frici sau angoase. La fel am tratat şi noi cele două mari frici când e vorba de a merge la stomatolog: frica de durere şi frica de preţuri! Contra durerii folosim cele mai moderne metode şi soluţii tehnice astfel încât pacienţii să plece relaxaţi de la noi. Contra fricii de preţuri avem o filosofie extrem de simplă: nu există preţuri ascunse sau inflexibilitate.

Transparență la un preț corect!

La Dentist Holiday Clinic, pacienţii ştiu de la bun început cât costă real, întregul pachet de tratament, CU VALOAREA LUCRĂRILOR FINALE INCLUSE DE LA ÎNCEPUT! Astfel, pacienţii nu au surpriza cheltuirii unor sume de care nu ştiu de la început, aşa cum este practica în piaţă. Preferăm să fim oneşti şi ce stabilim de la început ca preţ, să rămână până la sfârşitul lucrărilor. Pe lângă garanţia faptului că veţi plăti un PREŢ CORECT, verificabil oricând, aveţi garanţia unui partener flexibil, care vă va ajuta să găsiţi cea mai avantajoasă formă de plată, chiar şi în rate, fără costuri suplimentare! Vă aşteptăm în vacanţă!

Prețurile pachetelor Fast & Fixed

Pentru reabilitarea zâmbetului tău am pregătit mai multe variante de pachete , astfel poți avea cea mai bună soluție pentru tine, fără durere și cu garanția unei lucrări premium, durabile și de calitate.

SISTEM “FAST&FIXED” – MEGAGEN AnyRidge

All on 4 – Graphene/compozit – 6,050 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 4 implanturi dentare Megagen Anyridge;
✓ 4 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 4 – Metalo/ceramică – 6.550 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 4 implanturi dentare Megagen Anyridge;
✓ 4 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 4 – Zirconiu/ceramică – 6.920 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 4 implanturi dentare Megagen Anyridge;
✓ 4 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 6 – Graphene/compozit – 7.300 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 6 implanturi dentare Megagen Anyridge;
✓ 6 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 6 – Metalo/ceramică – 7.800 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 6 implanturi dentare Megagen Anyridge;
✓ 6 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 6 – Zirconiu/ceramică – 8.150 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 6 implanturi dentare Megagen Anyridge;
✓ 6 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

SISTEM “FAST& FIXED” – STRAUMANN SLA

All on 4 – Graphene/compozit – 8.050 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 4 implanturi dentare Strumann SLA;
✓ 4 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 4 – Metalo/ceramică – 8.550 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 4 implanturi dentare Straumann SLA;
✓ 4 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 4 – Zirconium/ceramică – 8.900 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 4 implanturi dentare Straumann SLA;
✓ 4 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 6 – Graphene/compozit – 10.300 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 6 implanturi dentare Straumann SLA;
✓ 6 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 6 – Metalo/ceramică – 10.800 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 6 implanturi dentare Straumann SLA;
✓ 6 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

SISTEM “FAST& FIXED” – STRAUMANN SLACTIVE

All on 4 – Graphene/compozit – 8.800 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 4 implanturi dentare Straumann SLActive;
✓ 4 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 4 – Metalo/ceramică – 9.300 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 4 implanturi dentare Straumann SLActive;
✓ 4 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 4 – Zirconium/ceramică – 9.650 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 4 implanturi dentare Straumann SLActive;
✓ 4 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 6 – Graphene/compozit – 11.550 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 6 implanturi dentare Straumann SLActive;
✓ 6 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 6 – Metalo/ceramică – 12.050 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 6 implanturi dentare Straumann SLActive;
✓ 6 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

All on 6 – Zirconium/ceramică – 12.400 Euro

Prețul include:
✓ Extracții dentare;
✓ Adiții osoase postextracționale;
✓ 6 implanturi dentare SLActive;
✓ 6 sisteme de bonturi multi unit;
✓ Amprentare digitală;
✓ Lucrare fixă provizorie în maxim 48h;
✓ Lucrare protetică definitivă la 4-6 luni de la inserarea implanturilor;

Ce spun pacienții noștri

Testimoniale

“Competență”

Tratament performant, servicii medicale impecabile! Am ajuns la Clinica printr-o recomandare și am descoperit o echipă de profesioniști adevărați. Serviciile sunt de cea mai bună calitate, competența și dedicația medicilor depășind cu usurință, orice provocare. O să revin ori de cate ori o să am nevoie de o consultație sau de un tratament.

Ana-Maria Trifan

“Profesionalism”

Când este vorba de sănătate mergi direct la profesioniști! Clinica Dentist Holiday se impune prin performanța înainte de toate. Competența și profesionalismul sunt completate de aparatură de ultimă generație.
Sunt de-a dreptul încântată și recomand cu căldură!
Calitatea primează.
Mulțumesc Dentist Holiday!

Andreea Enache

“Fără durere”

Frica de durere m-a făcut să amân cât am putut vizita la medicul stomatolog, dar la Dentist Holiday am descoperit un ambient plăcut și un act medical fără cusur. Procedurile ultramoderne au fost efectuate fără durere, iar teama mea s-a dovedit nejustificată. Pentru că și prețurile sunt foarte accesibile, am numai cuvinte de laudă!

Daniel Marinescu

Când vine vorba de sănătatea dinților tăi, apelează la profesioniști!

Clinica Dentist Holiday și-a început activitatea în 2011, punând la dispoziția pacienților săi o echipă de medici profesioniști, care oferă cele mai avansate tratamente și tehnologii de îngrijire a sănătății orale.

Echipa profesionistă, aparatura ultramodernă, cunoașterea și folosirea celor mai noi și eficiente tehnici și materiale pentru tratamentul stomatologic, vă asigură o îngrijire dentară de excepție. Tratamentele disponibile în clinica noastră, variază de la proceduri esențiale de prevenție și profilaxie, la tratamente complexe, precum implanturi dentare cu sau fără augmentare osoasă, aparate ortodontice, chirurgie orală, tratamentul bolilor parodontale și salvarea dinților mobili, tratamente endodontice, estetica dentară și dento-facială, etc.

La Dentist Holiday, știm că fiecare pacient este unic, de aceea, veți beneficia de recomandările medicale personalizate făcute de către o echipă de specialiști, stabilindu-se astfel varianta cea mai indicată de tratament individualizat. Cu dedicație și răbdare, tratăm o gamă vastă de afecțiuni dentare și orale, asigurăm obținerea unor rezultate medicale maximale și coordonăm și supraveghem menținerea lor în timp, pentru ca dumneavoastră să aveți un zâmbet frumos și sănătos în permanență.

Suntem aici să vă ajutăm!

Contactați-ne și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Programați o consultație