DESPRE NOI
Echipa noastră

Dr. Vitali MOVRADIN
Director Medical – Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Bună! Sunt Dr. Vitali Movradin şi vreau să îţi împărtăşesc câteva gânduri prin care să facem o primă cunoştinţă. Elev fiind, am studiat la şcoală diverse materii, printre care şi limba latină, aşa ca toţi copiii de gimnaziu. Nu pot să spun că mă număram printre olimpicii la latină. M-a impresionat însă un dicton care, la vârsta aceea, a avut o rezonanţă aparte…

Omnium artium medicina nobilissima est! Simţeam asta, dar nu ştiam să o exprim: Medicina este cea mai nobilă artă! EVRIKA! am strigat precum Arhimede când a descoperit legea hidrostatică. De atunci, filosofia mea de viaţă a căpătat contur şi a gravitat în jurul acestei convingeri: Nulla res tam necessaria est quam medicina! Nimic nu e mai necesar ca medicina! Ce poate fi mai nobil decât să poţi să contribui la sănătatea cuiva, la starea lui de bine?! Orice profesie este frumoasă, dar când materia primă cu care lucrezi este însuşi omul, nimic nu o poate egala. Şi viaţa mi-a hărăzit bucuria de a putea studia medicina în două centre mari universitare, în două universităţi de prestigiu, care au creat istorie în medicina românească. Medicina generală este o primă artă pe care am învăţat-o la Cluj, specializându-mă apoi în chirurgia oro-maxilofacială la Bucureşti. Te aştept în universul meu pentru a te învăţa şi pe tine cum să te bucuri de sănătate, astfel încât să poţi la rândul tău să împărtăşeşti cu cei dragi această stare magică!

DESPRE CLINICA NOASTRĂ

Dr. Livia CODĂU (STAN)
Medic dentist – protetică dentară și protetică pe implanturi

Medic Dentist din 2012, absolventă a Universității Titu Maiorescu din București, Facultatea de Medicină Dentară, pasionată de protetica dentară fixă și mobilizabilă, pe dinți și pe implanturi dentare.

Pentru mine, medicina dentară este mult mai mult decât o meserie, este o vocație și o pasiune.

Dorința de a avea pacienți sănătoși, informați corect despre starea lor reală de sănătate dentară și despre modul în care trebuie să se îngrijească în mod corect este foarte mare și reprezintă baza crezului meu medical. Acord o deosebit de mare importanță tehnicilor moderne de reabilitare orală, prin realizarea lucrărilor protetice prin cele mai noi tehnici și tehnologii, incluzând lucrări CAD-CAM.

Tehnicile moderne oferă o mai mare siguranță și durabilitate a lucrărilor protetice, deoarece protetica dentară nu mai înseamnă doar o funcționalitate bună, ci și o fizionomie care să tindă spre perfecțiune și spre idealul de zâmbet și chip frumos al fiecărui pacient, ca să se regăsească în oglindă și în propriul surâs. Cred cu tărie că un pacient sănătos este unul căruia medicul său îi inspiră încredere și îi explică modul în care tratamentul trebuie să se desfășoare corect din punctul de vedere al specialistului informat și nu amabil sau avantajos financiar pentru vreuna dintre părți. Sănătatea nu se negociază și nu se amână! A fi sănătos este cel mai de preț dar de la viață! Prevenția este cel mai bun tratament! Iubesc oamenii și doresc să mă daruiesc profesional întru totul pentru sănătatea lor și starea lor de bine! Pentru mine, fiecare pacient în parte este unic, este o ființă vie cu o poveste de viață,dar și cu o poveste dentară… pe care o scriem sau remodelăm împreună până când prinde forma cea mai potrivită pe el, de așa fel încât să atingă un nivel maxim de confort!

Dr. Diana LOGOFĂTU
Medic dentist endodonție

Numele meu este Logofătu Diana Sorina și sunt medic dentist, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Tg. Mureș. Am ales această meserie din dorința de a ajuta și am înțeles …

Am ales această meserie din dorința de a ajuta și am înțeles cu mulți ani în urmă că una din calitațile mele este și o mare virtute in aceasta meserie: calmul. Sunt o fire veselă și empatică.

Îmi place să fiu înconjurată mereu de oameni și iubesc activitățile alături de familie și prieteni.

O nouă pasiune descoperită este skiatul și observ că o împărtășesc cu mulți dintre pacienții mei. Cred mult în relația bazată pe respect și amiciție între medic și pacient, iar înclinația mea spre perfecțiune face ca ramura endodonției să fie preferata mea. Cred că ajutată de microscop și răbdare pot face ca tratamentele mele să fie din bune,perfecte, acolo unde cazul clinic permite asta. De asemenea, fotografia este o mare pasiune care mă ajută să imortalizez zâmbetele pe care reușesc să le redau. Mottoul după care ma ghidez în viață este “ Și atunci când nu mai poți, mai poți puțin”

Dr. Daniela RĂDOI
Medic specialist endodonție

Pasiunea pentru endodonție mă motivează ca în fiecare zi să îmbin cunoștințele acumulate, experiența și blândețea pentru a înlătura anxietatea pacienților mei și a obține cele mai bune rezultate.

Satisfacția profesională supremă reprezintă pentru mine un pacient relaxat, ale cărui dureri dentare au dispărut.

Dr. Radu PETCO
Medic dentist – protetică dentară și protetică pe implanturi

Salut! Sunt Dr. Radu Petco, îmi pare bine să te cunosc. Sper că e reciproc și spun asta pentru că, de obicei durerea e cauza întâlnirii noastre, dar stai liniștit, o s-o rezolvăm împreună cu echipa mea.

Ce vreau să știi despre mine este că sunt pasionat de munca mea și la asta au contribuit și părinții, fiind și ei ambii medici stomatologi și vorbind mereu despre muncă.

Când mi-am ales profesia,nu m-am gândit mult, știam din start ca voi fi medic stomatolog (sau medic dentist, nu știu cum e primit în România până la urmă :D ) și sunt mulțumit de alegerea mea.

În final, am ajuns să lucrez în echipa Dentist Holiday și e ușor să lucrezi într-un colectiv care împarte aceleași valori, idei și aspirații.

Dacă nu te-am convins că ești pe mîini bune, vino să discutăm!

Dr. Irinel PANAINTE
Medic specialist ortodonție

Dintotdeauna mi-a plăcut jocul de puzzle,de aceea pentru mine ortodonția reprezintă mereu o provocare, întrucât de la o etapă la alta a tratamentului, se conturează din ce în ce mai clar…

imaginea finală cu care pornim în minte de la debutul acestuia.

Sunt de părere că una dintre calitățile pe care un medic trebuie să le aibă este adaptabilitatea. La dobândirea acesteia au contribuit multiplele schimbări pe care le-am făcut pe parcursul formării mele profesionale: după absolvirea facultății la Iași, am decis să îmi continui formarea în ortodonție alături de un mentor deosebit în centrul universitar Târgu-Mureș după care am decis să profesez în partea de sud a țării.

Multiplele cursuri de specializare la care am participat cât și perioadele de training alături de ortodonți renumiți din Europa, pe lângă o formare profesională solidă m-au ajutat să înțeleg că este necesară o abordare individualizată a fiecărui caz în parte și conștientizarea faptului că schimbăm vieți, nu doar zâmbete.

De unii considerată un dezavantaj, perioada de timp mai mare de care este nevoie pentru obținerea celui mai bun rezultat, contriubuie la consolidarea unei relații medic-pacient de încredere reciprocă care este atât de necesară în cazul tratamentelor ortodontice.

Ca ortodont, satisfacția cea mai mare este atunci când după îndepărtarea aparatului dentar, pacientul zâmbește foarte larg și cu multă încredere în noul zâmbet.

Veronica STANCIU
Asistentă Șefă

Ana ȘTEFAN
Asistentă

Andreea DUMITRACHE
Asistentă

Alexandra-Ionela ZVARICI
Asistentă

Simona HRISCU
Recepție și secretariat

Când vine vorba de sănătatea dinților tăi, apelează la profesioniști!

Clinica Dentist Holiday și-a început activitatea în 2011, punând la dispoziția pacienților săi o echipă de medici profesioniști, care oferă cele mai avansate tratamente și tehnologii de îngrijire a sănătății orale.

Echipa profesionistă, aparatura ultramodernă, cunoașterea și folosirea celor mai noi și eficiente tehnici și materiale pentru tratamentul stomatologic, vă asigură o îngrijire dentară de excepție. Tratamentele disponibile în clinica noastră, variază de la proceduri esențiale de prevenție și profilaxie, la tratamente complexe, precum implanturi dentare cu sau fără augmentare osoasă, aparate ortodontice, chirurgie orală, tratamentul bolilor parodontale și salvarea dinților mobili, tratamente endodontice, estetica dentară și dento-facială, etc.

La Dentist Holiday, știm că fiecare pacient este unic, de aceea, veți beneficia de recomandările medicale personalizate făcute de către o echipă de specialiști, stabilindu-se astfel varianta cea mai indicată de tratament individualizat. Cu dedicație și răbdare, tratăm o gamă vastă de afecțiuni dentare și orale, asigurăm obținerea unor rezultate medicale maximale și coordonăm și supraveghem menținerea lor în timp, pentru ca dumneavoastră să aveți un zâmbet frumos și sănătos în permanență.

Crezul nostru profesional se bazează pe:

Respectul față de fiecare pacient în parte

Profesionalism

Comunicare eficientă

Corectitudine

Calitatea și siguranța lucrului bine făcut

Promovarea viitorilor profesioniști

Clinica Dentist Holiday este permanent preocupată de crearea unor generaţii de viitori profesionişti care să poată prelua ştafeta excelenţei în serviciile medicale. Studenţii facultăţilor de medicină dentară din cadru Universităţii de Medicină şi Farmacie ‚‚Carol Davila’’ şi ai Universităţii ‚‚ Titu Maiorescu’’ sunt învăţăcei care permanent trec pragul clinicii noastre în programe de pregătire practică.

Suntem aici să vă ajutăm!

Contactați-ne și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Programați o consultație