Clinica Dentist Holiday și-a început activitatea  în 2011, punând la dispoziția pacienților săi o echipă de medici profesioniști, care oferă cele mai avansate tratamente și tehnologii de îngrijire a sănătății orale.

Echipa profesionistă, aparatura ultramodernă, cunoașterea și folosirea celor mai noi și eficiente tehnici și materiale pentru tratamentul stomatologic, vă asigură o îngrijire dentară de excepție. Tratamentele disponibile în clinica noastră, variază de la proceduri esențiale de prevenție și profilaxie, la tratamente complexe, precum implante dentare cu sau fără augmentare osoasă, aparate ortodontice, chirurgie orală, tratamentul bolilor parodontale și salvarea dinților mobili, tratamente endodontice, estetica dentară și dento-facială, etc.

Crezul nostru profesional se bazează pe:

  • respectul față de fiecare pacient în parte
  • profesionalism
  • comunicare eficientă
  • corectitudine
  • calitatea și siguranța lucrului bine făcut

La Dentist Holiday, știm că fiecare pacient este unic, de aceea, veți beneficia de recomandările medicale personalizate făcute de către o echipă de specialiști, stabilindu-se astfel varianta cea mai indicată de tratament individualizat. Cu dedicație și răbdare, tratăm o gamă vastă de afecțiuni dentare și orale, asigurăm obținerea unor rezultate medicale maximale și coordonăm și supraveghem menținerea lor în timp, pentru ca dumneavoastră să aveți un zâmbet frumos și sănătos în permanență.